5PCS Mini Kids ngebon Alat Siapkeun kalawan cecekelan kai

Katerangan pondok:


  • Tipe:5PCS Kids Taman Hand Alat Siapkeun
  • Bahan:Beusi + kai
  • warna:Salaku gambar nembongkeun
  • harga:Pikeun dirundingkeun
  • Paket:BMC
  • MOQ:100 susunan
  • ukuran:32 cm * 13 cm * 5 cm
  • Waktos prosés:30 poé
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    5PCS Kids Taman Hand Alat Siapkeun
    主图-06

    Spésifikasi

    Eusi:

    1 * nunjuk sekop
    1 * sekop pasagi
    1 * rake sekop
    1 * Spatula tilu ramo
    1 * Leungeun sekop LIPI
    主图-12
    1313
    微信图片_202205111165150

    Naha milih urang?

    1. Pinuh dilengkepan, jenis mesin multi-profésional diolah di pabrik pikeun sakabéh prosés urutan, sarta waktu pangiriman leuwih pas waktuna.
    2. Pilihan ati bahan baku, kualitas dipercaya produk.
    3. Manufacturers ngahasilkeun sarta ngajual mandiri, ongkos-éféktif.
    4. Rupa-rupa produk pikeun pamakéan lega.
    5. Inspectors kualitas dedicated mariksa warna, ukuran, bahan jeung craftsmanship sahiji produk mastikeun.
    6. urutan kuantitas badag kalawan harga nguntungkeun.
    7. pangalaman ékspor euyeub, akrab jeung standar produk unggal nagara.

    独立站2
    独立站3
    Sarat pamayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Waktos prosés ≤1000 30 poé
    ≤3000 45 poé
    ≤10000 75 poé
    Modeu Angkutan Ku laut / Ku hawa
    Sampel Aya
    Nyarios OEM

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami