86PCS Profesional Hand Tool Set sareng Metal Box

Katerangan pondok:

86PCS Profesional Hand Tool Set sareng Metal Box, lima lapisan kalayan rupa-rupa produk dina kotak logam mawa merenah pikeun hirup anjeun, neundeun gampang.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. 1/2″ produk stop kontak kaasup.
2. pamakéan sapopoé Screwdrivers kaasup.
3. pamakéan sapopoé tang kaasup.
4. Spanner pamakéan sapopoé kaasup.
5. pamakéan poean bit jeung bit cecekelan kaasup.
6. Warna bisa dirobah jadi sarat Anjeun.
7. Bahan pikeun pilihan: baja karbon jeung / tanpa perlakuan panas atawa vanadium Chrome.
8. Ngaran brand bisa nyitak dina hal alat atawa packing luar.
9. bungkusan bisa jadi sarat Anjeun.
10. kustomisasi narima.

Rincian

spésifikasi:
20PCS - 1/2 "Dr.Sockets: 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,27,30,32
1PCS - 1/2 ″ Gancang ngaleupaskeun cecekelan ratchet
2PCS - 1/2 ″ Extension Bar: 125mm, 250mm
2PCS - 1/2 "Spark Plug Socket: 16mm, 21mm
1PC - F Bar: 430mm
1PC - 1/2 ″ Universal Joint
6PCS – Obeng: + PH.1 x80, PH.2 x100, – SL.3 x75, SL.4 x100, SL.6 x100, SL.8 x150
20PCS - Bit (kalayan Holder):
Torx kalawan liang: T10H, T15H, T15H, T20H, T20H, T25H, T25H, T27H, T30H, T30H, T40H, T45H, T50H;
Hex kalawan liang: 2,3,4,5,6,8,10mm
1PC - Tang Kombinasi: 175mm
1PC - Tang Irung Panjang: 150mm
1PC - Tang Pompa Cai: 250mm
9PCS - Hex Key: 1.5,2,2.5,3,4,5,6,8,10mm
17PCS - Spanner: 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22
1PC - Diagonal Tang: 160mm
1PC - Obeng Bit cecekelan
1PC - Tang Konci: 250mm
1PC - Ngageser Bar: 225mm

Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Bahan: Baja Karbon / CR-V
Fungsi: pamakéan sapopoé, perbaikan mobil
Paket: kotak logam + labél warna + kotak karton
Ukuran pakét tunggal: 47 * 22 * ​​24cm
Beurat net tunggal: 11.9kg
Beurat kotor tunggal: 12.7kg

Aplikasi

1. perbaikan rumah tangga dasar
2. Perbaikan mobil
3. Perbaikan motor

Naha milih kami?

1. Biaya-éféktif - Produsén ngahasilkeun sarta ngajual mandiri.
2. Pangiriman dina waktos - pinuh dilengkepan, mesin multi-profésional diolah di pabrik pikeun sakabéh prosés urutan.
3. Kualitas dipercaya - Pilihan ati bahan baku, kontrol kualitas asup, inspeksi ketat, kualitas dipercaya produk.
4. Kustomisasi narima - OEM, ODM, OBM.
5. Sampel - sadia.
6. tim R & D profésional - produk Anyar dimekarkeun rutin.
7. Perusahaan milik nagara - Kiridit anu dipercaya sareng modal anu seueur.

Sarat pamayaran L/C, Western Union,
D/P, D/A
Waktos prosés ≤1000 45 poé
≤3000 60 poé
≤10000 90 poé
Modeu Angkutan Ku Laut
Ku express
Sampel Aya
Nyarios OEM
ODM
OBM

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami